Julkaistu , julkaisija

SKYN – pidetyimmät lateksittomat kondomit

SKYN – pidetyimmät lateksittomat kondomit
SKYN-tuotemerkin takaa löydät kattavan valikoiman erilaisia lateksittomia kondomeja. SKYN-kondomit valmistetaan ainutlaatuisesta, erittäin miellyttävästä SKYNFEEL-materiaalista. Nyt voit viimein tuntea kaiken! SKYN-kondomien pehmeys, mukavuus ja tuntuma ovat erinomaisia verrattuna moniin muihin lateksittomiin kondomeihin. 
 
SKYN tuntuu uskomattoman luonnolliselta niin sinun kuin kumppanisikin mielestä. SKYN on kuin toinen iho!
 

SKYN - Pehmeä ja joustava lateksiton kondomi

 
Mikäli epäilet kaikkien lateksittomien kondomien olevan jäykkiä ja joustamattomia, et ole vielä tutustunut SKYN-sarjan uskomattoman miellyttäviin kondomeihin! SKYN on oikea valinta, kun haluat harrastaa turvallista seksiä ja nauttia siitä kaikilla aisteillasi. Koet ihanan ja luonnollisen tunteen alusta huippuun asti. 
 
SKYN-kondomien valmistusaine on polyisopreeni, joka on lateksittomien muovikondomien materiaaleihin verrattuna joustava, pehmeä ja erittäin mukava päällä! SKYN on muiden lateksittomien kondomien tapaan miellyttävän ohut, joten pääset sen avulla hyvin läheiseen tuntumaan. Sinä ja kumppanisi koette seksin SKYN-kondomien avulla aivan uudella, erittäin intensiivisellä tavalla. 
 

Jos lateksi ei sovi, SKYN-kondomit sopivat!

 
Kondomien materiaalina yleisesti käytetty lateksi voi joissain tapauksissa aiheuttaa yliherkkyyttä ja allergisia oireita. Arviolta noin 1 - 2 % prosenttia väestöstä on lateksiallergisia, jolloin tavallisen kondomin käyttö on mahdotonta. Onneksi se ei ole missään nimessä este turvallisen ja miellyttävän seksin harrastamiseen. 
 
SKYN-kondomit sopivat sinulle, jos kärsit lateksiallergiasta tai haluat kokea pehemämmän materiaalin antaman miellyttävän tunteen. SKYN-kondomit on valmistettu täysin ilman lateksin ainesosia. SKYN-merkin kondomit eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten kondomit soveltuvat vegaaneille. 
 
SKYN-sarjan kondomit ovat käytössä aivan yhtä kestäviä kuin tavalliset lateksikondomit. Kaikki SKYN kondomit ovat elektronisesti testattuja ja ne täyttävät vaativatkin turvallisuusstandardit. Voit siis keskittyä turvallisin mielin nauttimaan SKYN-kondomien tarjoamasta ihanasta kokemuksesta!
 

SKYN-kondomit nopeasti ja helposti tarjoaa kondomiverkkokauppa.fi!

 
SKYN-sarjan lateksittomat kondomit saat kondomiverkkokauppa.fi:n kautta niin pienissä kokeiluerissä kuin isommissa säästöpakkauksissakin. Luonnollisesti valikoimamme kattaa myös 10 kappaleen peruspaketit. SKYN-tuotemerkiltä löydät standardimitat täyttävät keskikokoiset kondomit, sekä myös paksummalle penikselle istuvat isommat SKYN Large kondomit. 
 
Keskikokoisista SKYN Original -kondomien lisäksi löydät valikoimastamme myös muut SKYN-tuotemerkin vaihtoehdot. Esimerkiksi SKYN Elite kondomit, jotka ovat ohuita ja pehmeitä, tarjoten vieläkin paremman ja luonnollisemman tuntuman. Ne ovat jopa 20% ohuempia SKYN Original kondomeihin verrattuna. 
 
Ota kokeiluun myös SKYN Intense Feel kondomit nypyillä ja aaltokuvioinnilla. Nypyt on sijoitettu strategisesti kaikkein herkimmille alueille, stimuloinnin ja nautinnon maksimoimiseksi. Tutustu vaihtoehtoihin ja kokeile!

Tämä viesti on suljettu. Siihen ei voi enää lisätä kommentteja.

Powered by Powered by