Durex Latex Free 5 kpl, lateksiton kondomi


Tuotetta ei enää ole tukkurilta saatavilla. Muita lateksittomia kondomeja löytyy täältä.

9,90
Hinta sisältää ALV.
1 kpl = 1,98 €
Hinnanalennukset
1 kpl = 1,98 €
Durex Latex Free on lateksiton kondomi, joka antaa todella aistillisen kokemuksen. Koska se on tehty lateksittomasta materiaalista, niin se on loistava valinta ihmisille, jotka ovat allergisia lateksille.
 
Durex Latex Free lateksiton kondomi on tehty synteettisestä polyisopreenistä. Se on läpinäkyvä, esiliukastettu kondomi säiliöllä. Se on dermatologisesti ja 100% sähköisesti testattu.
 
Erityinen tapa, jolla Durex valmistaa Durex Latex Free kondomit tekee kondomeista paremman hajuisia. Kun on vähemmän häiriötekijöitä, niin voit vain rentoutua ja nauttia.
 
Huomaa: Testit osoittavat, että Durex Latex Free kondomeilla on minimaalinen mahdollisuus aiheuttaa viivästynyttä yliherkkyyttä, jota kutsutaan myös nelos tyypin allergiaksi. ja allergiseksi kosketusihottumaksi. Osa ihmisistä, jotka ovat yliherkkiä lateksille voivat olla myös yliherkkiä näille kondomeille. Jos huomaat ärsytystä tai allergisia reaktioita, lopeta käyttö.
 
Parhaimman turvallisuuden takaamiseksi kondomeja kannattaa säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa poissa auringonvalosta.

Tuotteen lisätiedot

Muoto Anatomisesti muotoiltu
Pinta Sileä
Seinämän paksuus 0,05mm
Leveys 56 mm
Pituus 180mm
Ympärysmitta 112mm
Liukaste Vesipohjainen
Väri Väritön
Pakkauskoko 5 kondomia

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Sultan Ultra Thin 5 kpl, erittäin ohut kondomi
6,90 * (1 kpl = 1,38 €)
*
Hinnat sisältää ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ohuet kondomit, Lateksittomat kondomit, Anatomisesti muotoillut kondomit, Keskikokoiset kondomit, Pienet pakkaukset (2-15 kpl), Kondomit
Powered by Powered by