Näytä nykyinen sisältö RSS-syötteenä

Ajankohtaista

Tervetuloa Kondomiverkkokaupan ajankohtaissivulle, jossa kerromme tuoreimpia uutisia Kondomvierkkokauppaan liittyen. Täältä löydät tietoa uusista tuotteista, kampanjoista, sekä ajankohtaisista aiheista. Kondomeissa itsessään ei toki kovin usein mitään uutta ja ihmeellistä kehitystä tapahdu, joten tämän ajankohtaista-sivun sisältö on pääasiassa Kondomiverkkokaupan toimintaan liittyviä päivityksiä.


Julkaistu , julkaisija

EXS-kondomit taas hyvin saatavilla Kondomiverkkokaupassa

Lue koko viesti: EXS-kondomit taas hyvin saatavilla Kondomiverkkokaupassa

Olemme saaneet laajasti EXS-kondomeja lisää varastoomme. EXS on brittiläinen kondomibrändi, joka on tunnettu innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Ne tarjoavat sekä turvallisuutta että nautintoa. Tämän tuotemerkin kondomit ovat nyt hyvin saatavilla ja tilattavissa verkkokauppamme kautta. 

EXS-kondomi brändi

EXS on perustettu yli 25 vuotta sitten, ja se on kasvanut yhdeksi johtavista seksuaaliterveystuotteiden brändeistä maailmassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, ja se on omistautunut tarjoamaan korkealaatuisia, turvallisia ja luotettavia seksuaaliterveystuotteita. EXS panostaa tuotekehitykseen ja innovaatioihin, jotta se voi tarjota kuluttajille uusia ja jännittäviä tuotteita, jotka täyttävät nykyaikaisen kuluttajan tarpeet.

EXS:n kondomit

EXS-kondomien valikoima on suunniteltu tarjoamaan jotakin jokaiselle, riippumatta siitä, etsitkö lisäsuojaa, maksimaalista tuntoherkkyyttä tai erikoismakuja ja -tuoksuja. Tuotemerkki on tunnettu myös omaperäisistä pakkauksistaan, jotka tekevät kondomien käytöstä hauskempaa ja vähemmän kiusallista. Kondomiverkkokaupan valikoimaan kuuluu useita EXS:n suosittuja malleja, joten voit helposti löytää itsellesi ja kumppanillesi sopivimman vaihtoehdon. Täältä löydät Kondomiverkkokaupan EXS-kondomit.

EXS-kondomien 100 kpl säästöpakkaukset

EXS-kondomien 100 kpl säästöpakkaukset tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle, mahdollistaen kondomien hankkimisen suuremmissa erissä edullisempaan hintaan. Säästöpakkaukset ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat varmistaa, että kondomeja on aina saatavilla tarvittaessa. Tällöin ei tarvitse huolehtia kondomien loppumisesta harmillisina hetkinä ja, että suoja on aina saatavilla tarvittaessa. 

Lue koko viesti
Lisätietoja:: kondomi, tuotteita varastoon
Julkaistu , julkaisija

MY.SIZE Pro kondomit: monipuolisuutta ja mukavuutta jokaiselle

Lue koko viesti: MY.SIZE Pro kondomit: monipuolisuutta ja mukavuutta jokaiselle

Nyt on taas suosittujen MY.SIZE Pro -kondomien isompia 36 kpl pakkauksia saapunut hyvin varastoomme useassa eri koossa. Paria kokoa oli jo harmillisesti päässyt loppumaan, mutta nyt niitä on taas tilattavissa. MY.SIZE Pro on tunnettu innovatiivisesta lähestymistavastaan ja he tarjoavat räätälöidyn kokemuksen useilla eri kokoisilla kondomeilla tinkimättä turvallisuudesta. 

Mikä on MY.SIZE Pro kondomi?

MY.SIZE Pro -kondomit ovat huippulaatuisia erityisesti henkilökohtaiseen käyttäjän mukavuuteen ja turvallisuudeen suunniteltuja tuotteita. Ne erottuvat markkinoilla tarjoamalla poikkeuksellisen laajan valikoiman eri kokoja, jotka sopivat lähes jokaisen käyttäjän yksilöllisiin mittoihin. Tämä merkki ymmärtää, että oikean kokoisen kondomin käyttö ei ainoastaan lisää turvallisuutta ja suojausta, vaan myös parantaa merkittävästi seksuaalisen kokemuksen tuntumaa ja laatua. Olitpa sitten etsimässä tiukempaa istuvuutta tai tarvitset suuremman koon mukavuutta vaihtoehtoja löytyy hyvin eri tarpeisiin. MY.SIZE Pron tarjoama kattava kokovalikoima mahdollistaa sen, että lähes poikkeuksetta jokainen löytää täydellisen istuvuuden, mikä on olennaista kondomin tehokkuuden ja käyttömukavuuden kannalta.

Miksi kondomin koko on merkityksellinen?

Kondomin koko on kriittinen tekijä sen tehokkuudessa. Liian tiukka kondomi voi rikkoontua helpommin, kun taas liian suuri kondomi saattaa liukua pois paikoiltaan. MY.SIZE Pro -kondomien laaja kokovalikoima takaa, että voit valita juuri sinulle sopivan koon, vähentäen näitä riskejä ja varmistaen miellyttävämmän kokemuksen. Lisäksi oikean kokoinen kondomi parantaa tuntoherkkyyttä, mikä tekee intiimihetkistä nautinnollisempia molemmille osapuolille.

Jos MY.SIZE Pro -kondomit eivät ole jostain syystä omia suosikkeja, niin kaikki Kondomiverkkokaupan kondomit löydät täältä.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: kondomi, tuotteita varastoon
Julkaistu , julkaisija

Valmistaudu ensi viikolla tapahtuvien lakkojen tuomiin toimitushäiriöihin - tee tuotetilauksesi jo nyt!

Lue koko viesti: Valmistaudu ensi viikolla tapahtuvien lakkojen tuomiin toimitushäiriöihin - tee tuotetilauksesi jo nyt!

Ennakoi tulevat lakot ja varmista tuotteiden saapuminen ajoissa tekemällä tilauksesi jo viikonlopun tai tulevan viikon alussa.

1.-2.2.2024 päiville ajoitetut poliittiset lakot aiheuttavat viivästyksiä lähetyksien toimituksissa. Lakot vaikuttavat erityisesti Postin kuljetus- ja terminaalipalveluihin. Postin arvion mukaan (25.1.2024) poliittiset lakot aiheuttavat mahdollisesti muutaman päivän viiveen toimituksiin eli normaaleihin Kondomiverkkokaupan toimitusaikoihin on tämän osalta poikkeuksia tulossa.

Täältä voit lukea lisää Postin omasta tiedotteesta:
https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/tiedotteet/poliittisten-lakkojen-1-2-2-vaikutus-postin-palveluihin-normaalitilanteeseen

Ja kaikki Postin tiedotteet löytyvät täältä:
https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/tiedotteet

Lue koko viesti
Lisätietoja:: kondomi, lakko, toimitus
Julkaistu , julkaisija

Uutisia Kondomiverkkokaupasta: RFSU:n tuotevalikoima päivittynyt ja Sultan muuttuu Tunnoksi

Lue koko viesti: Uutisia Kondomiverkkokaupasta: RFSU:n tuotevalikoima päivittynyt ja Sultan muuttuu Tunnoksi

Hei kaikille arvoisille asiakkaillemme! Tässä tuoreita uutisia Kondomiverkkokaupasta – meillä on ilo ilmoittaa, että olemme saaneet varastoomme kattavan täydennyksen RFSU:n tuotteiden osalta. RFSU on tunnettu ja arvostettu brändi, joka tarjoaa laadukkaita ja luotettavia tuotteita, jotka tukevat turvallista ja nautinnollista intiimielämää. RFSU osalta brändimuutos on tulossa yhden tuotteen osalta. RFSU Näkken kondomista tulee RFSU Sensual kondomi. 

RFSU:n laadukkaita tuotteita löydät helposti täästä sen tuotemerkin tuoteryhmästä: https://www.kondomiverkkokauppa.fi/Valmistajat/RFSU

Samalla haluamme ilmoittaa mielenkiintoisesta muutoksesta. Sultan-tuotemerkki, joka on Suomessa perinteinen ja erittäin tunnettu, muuttuu Tunto-tuotemerkiksi. Tämä muutos ei tuotteiden ominaisuuksiin millään tavalla, vaan ainoastaan nimet ja pakkaukset muuttuvat. 

Muutos tapahtuu syksyn aikana liukuvasti. Tunto-tuotteet saapuvat valikoimiimme aina kun Sultan-nimellä valmistetut tuotteet ehtyvät valmistajalta ja korvaantuvat Tunto-tuotteilla.

Voitte tutustua Sultan-tuotteisiin, joista osa on jo päivittynyt tulevalle Tunto nimelle täältä: https://www.kondomiverkkokauppa.fi/Valmistajat/Sultan

Tässä esimerkkejä Sultanin tuotteista ja siitä miten ne muuttuvat Tunto -tuotemerkille:

  • Tunto Conture Kondomi 25 kpl (entinen Sultan Conture 25 kpl)
  • Tunto Ultra Thin Kondomi 20 kpl (entinen Sultan Ultra Thin Kondomi 5 kpl)
  • Tunto Kookas XL 5 kpl (entinen Sultan Kookas XL 5 kpl)

Lisäksi olemme saaneet lisää valikoimiimme erilaisia liukuvoiteita ja muita intiimituotteita, jotka täydentävät tarjontaamme entisestään.

Nyt kannattaa siis kurkata Kondomiverkkokauppaan ja päivittää intiimituotekaappisi uusilla RFSU:n ja Tunto-tuotteilla. Muistutamme myös, että asiakkaillemme tarjoamme aina nopean ja huomaamattoman toimituksen, joten voitte tehdä ostoksenne huoletta ja mukavasti omasta kodistanne käsin.

Kiitos, kun valitsette Kondomiverkkokaupan.

Ystävällisin terveisin,
Kondomiverkkokauppa -tiimi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Astroglide-liukuvoiteiden maailma on avautunut Kondomiverkkokaupassa

Lue koko viesti: Astroglide-liukuvoiteiden maailma on avautunut Kondomiverkkokaupassa

Rakkauden ja nautinnon etsijät, meillä on ilo ja kunnia esitellä teille Kondomiverkkokaupan tuotevalikoimassa laadukkaat Astroglide-liukuvoiteet. Astroglide on tunnettu tuotemerkki, joka on vihdoin saatavilla myös meidän verkkokaupassamme!

Astroglide-liukuvoiteiden valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin – olipa sitten kyseessä vesiliukoinen liukuvoide, silikonipohjainen vaihtoehto, öljypohjainen vaihtoehto tai herkullisen mansikan makuinen nestemäinen liukuvoide. Näiden laadukkaiden tuotteiden avulla voit lisätä intiimiin hetkeesi entistä enemmän mukavuutta ja nautintoa.

Jos kaipaat monipuolisuutta ja pitkäkestoisuutta, voimme suositella Astroglide Liquid -liukuvoidetta. Se on yksi suosituimmista tuotteista ja sopii loistavasti kaikenlaisiin leikkeihin. Jos taas olet kiinnostunut silikonipohjaisesta liukuvoiteesta, Astroglide X Silicone Liquid -voide on valintasi. Se tarjoaa erityistä liukuvuutta ja kestää erittäin hyvin myös vedessä.

Astroglide O Oil Liquid on puolestaan ihanteellinen valinta, jos haluat nauttia öljypohjaisen liukuvoiteen hyödyistä. Se kosteuttaa ja tuntuu erityisen silkkiseltä ihoa vasten. Astu rohkeasti uudenlaisen nautinnon maailmaan!

Herkutteluhetkiin suosittelemme Astroglide Strawberry Liquid -liukuvoidetta. Sen herkullinen mansikan maku ja tuoksu tuovat mukavaa piristystä intiimeihin hetkiisi.

Jos arvostat luonnonmukaisuutta, voimme ilolla esitellä Astroglide Organix Liquid -liukuvoiteen, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista ja tarjoaa samalla poikkeuksellisen liukuvuuden.

Astroglide-tuotteista löytyy myös glyseriinitön ja parabeeniton vaihtoehto, joka sopii erityisen hyvin herkkäihoisille tai allergisille käyttäjille.

Astroglide on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista laatua, ja heidän liukuvoiteensa ovat ihanteellisia niin arkipäivän intiimihetkiin kuin erityisiin seikkailuihin kumppanin kanssa.

Tuotesivuilta löydät vielä tarkempaa tietoa kustakin liukuvoiteesta:

Tervetuloa tutustumaan Astroglide-liukuvoiteiden maailmaan Kondomiverkkokauppaan! Intiimit hetket ansaitsevat parasta mahdollista hoivaa, ja nämä huippulaadukkaat liukuvoiteet takaavat unohtumattoman nautinnon.

Huomaathan, että intiimituotteet ovat henkilökohtaisia, ja jokaisella voi olla erilaisia tarpeita ja mieltymyksiä. Suosittelemme tutustumaan huolella tuotteiden ominaisuuksiin ja valitsemaan juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Nautinnollisia hetkiä Astroglide-liukuvoiteiden parissa toivottaa,
Kondomiverkkokauppa -tiimi

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Uusia tuulia kondomiverkkokaupassa - Kokeile neljää erilaista Durexin 40 kpl kondomisekoitusta

Lue koko viesti: Uusia tuulia kondomiverkkokaupassa - Kokeile neljää erilaista Durexin 40 kpl kondomisekoitusta

Tervehdys kaikille, jotka arvostavat turvallisuutta, nautintoa ja vaihtelua intiimihetkiin. Kondomiverkkokaupassa on juuri nyt tarjolla jotain erityisen houkuttelevaa - Durexilta neljä erilaista 40 kpl kondomipakkausta, jotka takaavat unohtumattomia hetkiä ja uusia kokemuksia makuuhuoneeseen.

Durex Fun Explosion 40 kpl:
Nimensä mukaisesti Durex Fun Explosion -pakkaus on täynnä hauskuutta ja iloa. Siinä on valikoima värikkäitä ja erilaisia kondomeja, jotka tuovat mukaan leikkisää vaihtelua. Miksi tyytyä aina samaan, kun voit yllättää kumppanisi uusilla, jännittävillä vaihtoehdoilla? Tämä pakkaus sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat lisätä pientä ekstraa intiimiin hetkeen ja kokea seksuaalisuuden monipuolisuuden.

Durex Surprise Mix 40 kpl:
Durex Surprise Mix -pakkaus on täynnä jännitystä ja yllätyksiä. Sisältö on salaisuus, kunnes avaat sen, ja voit odottaa löytäväsi erilaisia Durexin laadukkaita kondomeja. Tämä pakkaus on ihanteellinen niille, jotka ovat uteliaita ja avoimia uusille kokemuksille. Anna arjen yllättää ja nauti hetkestä täysin siemauksin!

Durex Pleasure Mix 40 kpl:
Durex Pleasure Mix -pakkaus on suunniteltu tarjoamaan nautintoa jokaiseen hetkeen. Siinä on erilaisia kondomeja, jotka on suunniteltu erityisesti maksimoimaan nautinto ja tyydytys. Olitpa sitten kumppanisi kanssa tai itseksesi, tämä pakkaus lupaa tuoda iloa ja heittäytyä nautinnon vietäväksi.

Durex Feel Thin 40 kpl:
Jos etsit kondomia, joka tuntuu mahdollisimman luonnolliselta, Durex Feel Thin -pakkaus on täydellinen valinta. Näissä kondomeissa on ohut ja herkkä rakenne, mikä tarjoaa entistäkin paremman tuntuman ja läheisyyden kokemuksen. Unohtumattomat hetket odottavat, kun käytät näitä ohuita ja silti luotettavia kondomeja.

Kaikki Durexin kondomit ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit. Voit siis keskittyä täysin nauttimaan hetkestä ilman huolen häivää.

Nämä 40 kpl pakkausvaihtoehdot ovat loistava tapa kokeilla erilaisia kondomeja ja löytää juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Valitse pakkaus, joka houkuttelee eniten tai kokeile rohkeasti niitä kaikkia vuorotellen. Durexin kondomit ovat suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta ja nautintoa, jotta voit nauttia intiimihetkistäsi täysin sydämin.

Tutustu Durex tuotemerkin valikoimaamme ja tilaa omat suosikkisi. Muista, että turvaseksi on vastuullisen nautinnon avain.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: durex, kondomi, uusia tuotteita
Julkaistu , julkaisija

Kondomiverkkokauppa.fi - Turvallinen ostoskohde, jossa tietoturva on priimakunnossa

Lue koko viesti: Kondomiverkkokauppa.fi - Turvallinen ostoskohde, jossa tietoturva on priimakunnossa

Hei arvoisat Kondomiverkkokauppa.fi:n asiakkaat!

Verkkokauppamme tietoturva on erittäin korkealla tasolla eikä siinä ole koskaan vuosien varrella ilmennyt mitään merkittäviä tietoturvahaavoittuvuuksia. Asiakkaidemme luottamus on meille äärimmäisen tärkeää, ja olemmekin tehneet lukuisia toimenpiteitä varmistaaksemme, että voitte tehdä ostoksia turvallisin mielin.

Kondomiverkkokauppa.fi on panostanut tietoturvaan merkittävästi useiden vuosien ajan. Kondomiverkkokauppa.fi on säännöllisesti käynyt läpi ylimääräisiä tietoturvaskannauksia, joiden tarkoituksena on havaita mahdolliset haavoittuvuudet ja puutteet järjestelmässä. Olemme ilolla voineet todeta, että näiden tarkastusten aikana ei ole löytynyt mitään merkityksellistä, joka voisi altistaa asiakkaidemme tietoja vaaralle.

Verkkokaupan maksunvälityksessä käytämme yksinomaan tunnettuja ja luotettavia maksupalveluita, jotka noudattavat tiukkoja turvallisuusstandardeja. Näin voimme taata, että henkilökohtaiset maksutiedot pysyvät suojattuina eikä niitä pääse käsiksi ulkopuoliset tahot. Maksutietojen siirrossa käytetään vahvaa salausta, joka takaa tiedon turvallisen siirtymisen asiakkaan ja maksupalvelun välillä.

Huolehdimme myös siitä, että tilaamanne tuotteet saapuvat perille turvallisesti ja luottamuksellisesti. Käytämme ainoastaan tunnettuja ja luotettavia postin toimitustapoja, joiden avulla voimme varmistaa, että tuotteet toimitetaan perille asti eikä kukaan avaa paketteja matkalla. Tiedämme, että yksityisyys on erityisen tärkeää asiakkaillemme, ja siksi panostamme siihen, että tilauksenne toimitetaan täysin huomaamattomasti.

Olemme ylpeitä tietoturvasta, jonka olemme saavuttaneet Kondomiverkkokauppa.fi:ssä. Ymmärrämme, että asiakkaidemme luottamus on ansaittava jatkuvalla työllä ja jatkuvalla parantamisella. Jatkamme tietoturvajärjestelmämme valvontaa ja päivittämistä varmistaaksemme, että verkkokauppamme pysyy turvallisena ostospaikkana.

Kiitos, kun valitsette Kondomiverkkokauppa.fi:n ostospaikaksenne. Voitte luottaa siihen, että tietoturvamme on hyvällä mallilla, jotta voitte nauttia huolettomasta ostoskokemuksesta.

Ystävällisin terveisin,
Kondomiverkkokauppa.fi-tiimi

Lue koko viesti
Lisätietoja:: maksutavat, tietoturva, toimitus
Julkaistu , julkaisija

Kondomitarjonta pelastettu - täydennystä varastoomme!

Lue koko viesti: Kondomitarjonta pelastettu - täydennystä varastoomme!
Olemme saaneet hyvissä ajoin täydennystä varastoomme useiden suosittujen kondomituotemerkkien osalta. 
 
Asiakkaidemme suosimat Durex-kondomit on nyt saatavilla taas hyvin 10 kappaleen pakkauksina. Saimme myös täydennystä myös Pasante-kondomien valikoimaan, johon kuuluvat nyt 12 kondomin retail-pakkaukset sekä suuret 144 kondomin säästöpakkaukset. Lisäksi olemme saaneet EXS-kondomeista lisää varastoon heidän 12 kondomin retail-pakkauksiaan, 100 ja 144 kondomin säätöpakkauksia sekä EXS Delay spray -viivästyttävää suihketta.
 
MY.SIZE-kondomien osalta olemme saaneet merkittävää täydennystä lähes jokaiseen kondomin kokoon ja pakkauskokoon. Haluamme varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen valikoiman ja vaihtoehdot heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa.
 
Kuten aina, pidämme huolta siitä, että varastomme on täynnä korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät kaikki tarvittavat turvallisuusstandardit. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme luotettavia ja suojattuja vaihtoehtoja, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia.
 
Tuotteiden hyvä saatavuus mahdollistaa nopean toimituksen ja täyttää asiakkaidemme tarpeet.
Lue koko viesti
Lisätietoja:: kondomi, tuotteita varastoon
Julkaistu , julkaisija

Uusi erä laadukkaita Durex- ja Skyn-kondomeja

Lue koko viesti: Uusi erä laadukkaita Durex- ja Skyn-kondomeja

Olemme vastaanottaneet tuoreen erän suosittuja Durex-kondomeja sekä Durexin laadukkaita liukuvoiteita. Tämä merkitsee sitä, että voimme jälleen tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman turvallisia ja nautinnollisia tuotteita heidän intiimeihin tarpeisiinsa.

Durex-kondomit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Ne tarjoavat suojan mahdollisia raskauksia ja sukupuolitauteja vastaan samalla säilyttäen luonnollisen tuntuman ja nautinnon. Meillä on valikoimissa hyvin eri kokoja ja tyyppejä, jotta voimme palvella kaikkien yksilöllisiä tarpeita parhaiten.

Lisäksi olemme saaneet täydennystä SKYN kondomien varastoon. SKYN kondomit ovat erityisen suosittuja asiakkaidemme keskuudessa. SKYN kondomit valmistetaan polyisopreenista, mikä tekee niistä erityisen ohuita ja joustavia, samalla kun ne tarjoavat erinomaisen suojan. Ne mahdollistavat luonnollisen tuntuman ja miellyttävän kokemuksen, joka voi lisätä sekä turvallisuutta että nautintoa intiimissä hetkessä.

Jos et ole kokeillut Durex tai SKYN tuotteita, niin olet lämpimästi tervetullut tutustumaan valikoimaamme ja löytämään juuri sinulle sopivan kondomin. 

Lue koko viesti
Lisätietoja:: kondomi, tuotteita varastoon
Julkaistu , julkaisija

RFSU-toimitusta saapunut varastoomme – Laaja valikoima tuotteita jälleen saatavilla

Lue koko viesti: RFSU-toimitusta saapunut varastoomme – Laaja valikoima tuotteita jälleen saatavilla

Saatu RFSU:lta toimitus heidän tuotteitaan. Nyt on taas varastossa hyvin tavaraa. 

Olemme saaneet taas RFSU:lta toimituksen heidän suosittuja tuotteitaan. Ne on tarkistetty, hyllyttetty ja lisättynä verkkokauppaan, joten sen saldoissa on taas saatavilla laajaa valikoimaa RFSU:n tuotteita, joista osa oli päässyt jo loppumaan tai käymään hyvin vähiin. 

RFSU:n tuotteet vastaavat monipuolisesti eri tarpeisiin, olipa se sitten intiimihygieniaan, ehkäisyyn tai intiimielämän nautintoihin liittyvää.

RFSU on arvostettu ruotsalainen yritys, joka tunnetaan laadukkuudestaan. Heiltä löytyy laaja valikoima tuotteita, kuten kondomeja, liukuvoiteita, intiimihygieniaan tarkoitettuja tuotteita. RFSU panostaa vahvasti tuotteidensa turvallisuuteen, luotettavuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. RFSU:n tavoitteena on edistää ihmisten seksuaaliterveyttä ja hyvinvointia tarjoten laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja eri tarpeisiin.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: RFSU, kondomi, tuotteita varastoon
Julkaistu , julkaisija

MY.SIZE tuotteita saatu lisää ja myös uusia erilaisia

Lue koko viesti: MY.SIZE tuotteita saatu lisää ja myös uusia erilaisia

MY.SIZE tuotteita ollaan saatu taas hyvin varastoon. Uusina tuotteina saadaan myös MY.SIZE MIX kondomivalikoimia, joita löytyy 47 mm - 69 mm leveyksinä. Vihdoin erilaisia kondomeja on tarjolla myös eri kokoluokissa. Näitä MY.SIZE MIX versioita tulee nyt 10 kpl pakkauksissa ja näiden avulla päästään vähän näkemään onko niille kysyntää. Lisäksi joitain MY.SIZE PRO kokoja tulee myös isommissa 80 kpl pakkauksissa. Nämä uudet tuotteet eivät ole vielä lisättynä verkkokauppaan, mutta ovat jo työn alla, joten ei pitäisi mennä pitkään.

Samassa hötäkässä MY.SIZE PRO 10 kpl pakkaukset on asetettu vähäksi aikaa alennukseen, jotta saadaan vähän raivattua varastohyllyille tilaa uusille versioille.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: MY.SIZE, kondomi
Julkaistu , julkaisija

Naisten kondomeista

Lue koko viesti: Naisten kondomeista

Naisten kondomeita löytyy nyt Kondomiverkkokaupan valikoimista paremmin kuin aiemmin. Vieläkään ei erilaisten naisten kondomien lukumäärä päätä huimaa, mutta onpahan nyt edes parista erilaisesta valittavana. Pasante Female Condom on muuttanut ulkonäköään ja nimeään. Nykyään se tunnetaan nimellä Pasante Internal condom. Mitään sisäpiirin tietoa meillä ei ole, mutta hyvin todennäköisesti EUn direktiivimuutosten takia Pasanten täytyi sertifioida tuotteensa uudelleen ja he käyttivät tätä mahdollisuutena samalla uudistaa tuotteensa nimeä ja ulkonäköä. Uutena tuotteena on valikoimiin saatu Ormelle Female Condom, joka on perinsteisestä lateksista valmistettu, mutta muuten on toiminnaltaan hyvin samanlainen kuin FC2 kondomi.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: Pasante, kondomi, naisten kondomit
Julkaistu , julkaisija

MY.SIZE kondomeja saatu taas hyvin varastoon

Lue koko viesti: MY.SIZE kondomeja saatu taas hyvin varastoon

Hyviä uutisia niille, joita aihe kiinnostaa. MY.SIZE kondomit olivat päässeet jo vähän pidemmäksikin aikaa loppumaan ja saatavuuden osalta oli ongelmaa. Nyt Kondomiverkkokaupasta löytyy taas kaikkia MY.SIZE kondomien kokoja ja kaikkia eri pakkauskokoja varastosta. MY.SIZEA löytyy yhdeksää eri kondomin kokoa ja niitä kaikkia löytyy kolmessa eri pakkauskoossa (3, 10 ja 36 kappaleen pakkauksissa).

Lue koko viesti
Lisätietoja:: MY.SIZE, kondomi
Julkaistu , julkaisija

Matkahuollon toimitustapa lisätty kauppaan

Lue koko viesti: Matkahuollon toimitustapa lisätty kauppaan

Jos tilatut tuotteet haluaa saada ajoissa Postin lakosta (11.11.2019) huolimatta, niin Kondomiverkkokaupasta löytyy ainakin väliaikaisesti myös Matkahuollon lähellä paketti, jonka voi valita tilaukselle toimitustavaksi. Kyllähän Postikin toki kirjeensä ja pakettinsa toimittaa, mutta voi kestää nyt vähän pidempään. (Edit: Matkahuollon toimitustavat poistettu kaupasta, koska niille ei lakon jälkeen löytynyt juuri kiinnostusta. Mahdollisesti lisätään uudelleen kauppaan jossain vaiheessa.)

Lue koko viesti
Lisätietoja:: toimitus
Julkaistu , julkaisija

Suomalaiseen suuhun sopiva Sultan Salmiakki

Lue koko viesti: Suomalaiseen suuhun sopiva Sultan Salmiakki

Sultanilta on tulossa uutuus Sultan Salmiakki, joka kuulostaa hyvin jännältä ja hyvin suomalaiselta kondomilta. Näitä on jo tilattuna Kondomiverkkokauppaan, kunhan saadaan otettua tavarat vastaan ja hyllytettyä, niin näitä uutuuksia löytyy sitten muiden Sultan kondomien kanssa täältä Sultan tuoteryhmästä.

 

Lue koko viesti
Lisätietoja:: Sultan, kondomi, uutuudet
Julkaistu , julkaisija

Pasante Female kondomeja sekä Durexin ja ESPn säästöpakkauksia saatu lisää

Lue koko viesti: Pasante Female kondomeja sekä Durexin ja ESPn säästöpakkauksia saatu lisää

Pasanten Female naisten kondomit ovat olleet usein vaikeita saada isompia määriä ja ne on ikävästi olleet välillä Kondomiverkkokaupan varastosta lopussa, mutta tällä kertaa saatiin niitä yli 500 kappaletta varastoon. Toivottavasti ei lopu varastosta ihan äkkiä. Tai no, toivottavasti menee hyvin kaupaksi kunhan saadaan tilattua lisää ennenkuin taas loppuu.

Durex Extra Large säästöpakkauksia saatiin myös muutama lisää. Niitä tuntuu menevän tasaiseen tahtiin.

ESP säästöpakkauksia saatiin myös lisää. Ne ovat vähän tuntemattomampi merkki Suomessa, mutta jonkin verran kiinnostusta niihin löytyy.

ESP Tight Pleasure - pienempi eli kapeampi kondomi
ESP Large Pleasure - isompi eli leveämpi kondomi
ESP G-Xtra Pleasure - muotoiltu juomukondomi

Näistä viimeisin G-Xtra Pleasure on uusi tuote kauppaan, jolle täytyy rakentaa vielä tuotteen tiedot loppuun.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: tuotteita varastoon
Julkaistu , julkaisija

Tuotteita saatu 25 kg lisää varastoon

Lue koko viesti: Tuotteita saatu 25 kg lisää varastoon

Varaston täydennyksen aika taas RFSU tuotteiden osalta. Nyt saatiin 25 kg toimitus RFSUlta Kondomiverkkokauppaan ja taas on tuotteita paremmin varastossa. Varastosta ei kerennyt loppumaan kuin Sultan Kookas XL 5 kpl kondomi, joka ei ole ihan suosituin isompi kondomi, mutta sitä menee aika välillä yllättävän isoja tilauksia. RFSU tuotteita kun ei tahdo olla kovin isoja pakkauksia saatavilla, niin välillä yllättää kun tulee tilaus, jossa lähtee pieni pahvilaatikollinen jotain kuluttajapakkausta.

Tilauksessa on myös Pasante Female naisten kondomeja lisää, joita tuntuu olevan välillä vaikea saada varastoon yhtä paljon kuin niitä ostetaan. Täytyy mahdollisesti lisätä puskuria niiden osalta, kun tukkureilta tulee näiden kanssa usein vastaukseksi "eioota".

Lue koko viesti
Lisätietoja:: tuotteita varastoon
Julkaistu , julkaisija

RFSU tuotteita taas hyvin varastossa

Lue koko viesti: RFSU tuotteita taas hyvin varastossa

Pieni lavallinen kondomeja saatu nyt RFSU:lta ja tuotteet lisätty verkkokaupan varastosaldoihin. Nyt on hyvin kaikkia suosittuja RFSU kondomi tuotteita taas varastossa. Tämä ei tullut yhtään liian myöhään, koska moni RFSU tuote oli jo päässyt väliaikaisesti loppumaan Kondomiverkkokaupasta. Pahoittelut siitä! 

Lue koko viesti
Lisätietoja:: RFSU, kondomi, tuotteita varastoon
Julkaistu , julkaisija

Vitalista saatu taas varastoon

Lue koko viesti: Vitalista saatu taas varastoon

Vitalikselta saatu taas iso määrä tuotteita Kondomiverkkokaupan varastoon, mutta Vitalis ei enää valmista seuraavia tuotteita, joten kun ne myydään loppuun, niin sitä mukaa ne poistuvat kaupan valikoimasta.

  • Vitalis Glow in the dark
  • Vitalis Mint
  • Vitalis Vanilla
  • Vitalis Tutti Frutti

Täältä löydät Vitaliksen kondomivalikoiman verkkokaupassa.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

ESP kondomeja lisätty tuotevalikoimaan

Lue koko viesti: ESP kondomeja lisätty tuotevalikoimaan

ESP tuotteita lisätty Kondomiverkkokaupan tuotevalikoimaan. Näin alkuun kauppaan ei otettu mukaan ESP peruskondomeja, vaan ainostaan ESP Tight, ESP Large ja ESP Tornado tuotteet. Kaikki ESP tuotteet ovat lateksikondomeja.

ESP kondomit löytyvät omasta tuoteryhmästään
https://www.kondomiverkkokauppa.fi/Valmistajat/ESP

Lisätyt tuotteet
ESP Tight Pleasure - https://www.kondomiverkkokauppa.fi/ESP-Tight-Pleasure-kondomi-144-kpl
ESP Large Pleasure - https://www.kondomiverkkokauppa.fi/ESP-Large-Pleasure-kondomi-144-kpl
ESP Tornado Passion - https://www.kondomiverkkokauppa.fi/ESP-Tornado-Passion-kondomi-144-kpl

 

Lue koko viesti
Lisätietoja:: ESP, kondomi, uusia tuotteita
Julkaistu , julkaisija

Kaupan ulkoasun rakenteen muutos

Lue koko viesti: Kaupan ulkoasun rakenteen muutos

Kaupan ulkoasua muutettiin viikonloppuna 12.10.2018 - 14.10.2018. Vielä pientä jatkosäätöä vaatii, mutta pikkuhiljaa siitä alkaa yksityiskohdatkin olemaan kunnossa. Aiemman Kondomiverkkokaupan ulkoasun iso etusivun fiiliskuva oli hauska, mutta se ei välttämättä ollut kovin selkeä kaupan etusivuksi. Nyt tavoitteena tehdä kevyempää selkeämpää kauppaan, josta tiedot ja tuotteet toivottavasti löytyy helpommin.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: päivitys, ulkoasu
Julkaistu , julkaisija

RFSU uutuuksia ja muitakin nyt hyvin varastossa

Lue koko viesti: RFSU uutuuksia ja muitakin nyt hyvin varastossa

RFSU tuotteita taas hyvin varastossa. Osa RFSU tuotteista kerkisit jo käymään Kondomiverkkokaupassa vähiin tai täysin loppumaan. Nyt RFSU tuotteita on taas hyvin varastossa. Uutena RFSUn valmistama Sultan Kookas XL on perinteisen Sultan Conturen isompi versio.

Uudet 30 kpl pakkaukset löytyy seuraaville tuotteille:
RFSU Grande 30 kpl, tilavampi kondomi
RFSU Thin (Suki Suki) 30 kpl, ohut kondomi
RFSU Tight 30 kpl, kapeampi kondomi
RFSU 17006 30 kpl, suora kuiva kondomi
RFSU Mix Pack 30 kpl, kondomilajitelma

 

 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

MY.SIZE kondomi 36 kpl pakkauksissa

Lue koko viesti: MY.SIZE kondomi 36 kpl pakkauksissa

Nyt MY.SIZE kondomi kaikkina eri kokoisina on tarjolla nyt myös 36 kpl pakkauksissa. Kun oma koko on jo selvillä, niin nyt saat Kondomiverkkokaupasta ostettua täydellisen kokoisia MY.SIZE kondomeita myös isommissa pakkauksissa.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

RFSU kondomeja saatu lisää varastoon

Lue koko viesti: RFSU kondomeja saatu lisää varastoon

RFSU kondomeja saatiin taas erä Kondomiverkkokaupan varastoon. Useampi kondomi kerkisikin jo päästä loppumaan, mutta nyt on taas Suomen tunnetuimpia kondomimerkkejä hyvin varastossa. Sultan kondomeja löytyy taas hyvin klassisena ja erittäin ohuena (ultra thin) versiona. Samaan tapaan RFSU Thin eli entinen Suki-Suki kondomi sekä RFSU Grande kondomi oli päässyt jo loppumaan. Sama lateksittoman kondomin RFSU So Sensitive kanssa. Nyt niitäkin kaikkia on taas varastossa.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Kaupan ulkoasu uudistuu

Lue koko viesti: Kaupan ulkoasu uudistuu

Kaupalle uusi ulkoasu on nyt testissä ja säätämisen alla. Ei kannata pelästyä, jos sivuston rakenne hieman muuttuu. Kondomiverkkokaupan tuotteet ja kaupan toiminnallisuudet pysyvät samoina.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Durexeja taas hyvin varastossa

Lue koko viesti: Durexeja taas hyvin varastossa

Durex kondomit Feel Ultra Thin, Pleasure Me ja Mutual Climax kondomit myivät loppuun ripeästi. Nyt Kondomiverkkokaupan varastoon saatu täydennystä ja niitä riittää taas hetkeksi.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: durex, kondomi
Julkaistu , julkaisija

Durex kondomit lisätty valikoimaan

Lue koko viesti: Durex kondomit lisätty valikoimaan

Kondomiverkkokaupan valikoimasta löytyy nyt myös tunnetun englantilaisen Durex merkin kondomeja ja liukuvoiteita. Durexin kondomivalikoimaan kuuluu erilaisia lateksikondomeja ja lateksittomia kondomeja. Sen lisäksi Durexilla on tarjolla erilaisia liukuvoiteita eli liukkareita

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Nyt uutuutena kaupassa RFSU Sense me -sarja

Lue koko viesti: Nyt uutuutena kaupassa RFSU Sense me -sarja

Uusi RFSU Sense Me -sarja nyt saatavilla Kondomiverkkokaupasta. RFSU juuri markkinoille tuoma uusi sarja liukuvoiteita ja muita voiteita on mainio lisä yöpöydän laatikkoon kondomien lisäksi.

Lue koko viesti
Lisätietoja:: hieronta, liukuvoide
Julkaistu , julkaisija

Uusia Vitaliksen kondomeja lisätty valikoimaan

Lue koko viesti: Uusia Vitaliksen kondomeja lisätty valikoimaan

Vitaliksen kondomeja yksittäisinä ja 100 kappaleen pakkauksissa lisätty Kondomiverkkokaupan valikoimaan. Uudet tuotteet merkitty "uusi" merkinnällä ja ne saa eriteltyä myös näppärästi ominaisuuksia suodattamalla tuoteryhmissä tai tuotehaussa.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Kauppaan lisätty PayPal Express Checkout

Lue koko viesti: Kauppaan lisätty PayPal Express Checkout

Kondomiverkkokaupassa voi nyt maksaa helpon ja nopean PayPal Express Checkoutin kautta. Kondomien tilaus on on nyt erityisen helppoa ja nopeaa PayPal palvelun käyttäjille. Varsinkin mobiilinäkymässä PayPal Checkout Express helpottaa tilaamista, koska tilausta maksaessa ei tarvitse syöttää kuin PayPalin tunnus ja salasana.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Konesalin huoltotöitä la 4.4. klo 23.00

Lue koko viesti: Konesalin huoltotöitä la 4.4. klo 23.00

Konesalin tietoliikennelaitteille suoritetaan huoltotöitä la 4.4. klo 23.00 - 5.4.2015 klo 6.00 välisenä aikana. Tänä aikana Kondomiverkkokaupan palvelussa voi esiintyä lyhyitä katkoja.

Tämän ei pitäisi kokonaan estää kondomiverkkokaupassa ostamista mainittuna aikana, mutta voi häiritä ostotapahtumaa. Jos jotain ongelmia tulee vastaan esim. tilausprosessissa, niin kannattaa olla rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluun.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Verkkokaupassa huoltokatko 07.03.2015

Lue koko viesti: Verkkokaupassa huoltokatko 07.03.2015
Verkkokauppajärjestelmän palvelimilla huoltotöitä lauantaina 07.03.2015 klo 23:00 – 06:00 välisenä aikana. Tämä aiheuttaa katkosta Kondomiverkkokaupan toiminnassa.
Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Tarjouksia

Lue koko viesti: Tarjouksia

Kaupassa alennuksessa tällä hetkellä olevat kondomit löytyy nyt kätevästi "Tarjoukset"-tuoteryhmästä. Alennuksessa olevat Kondomiverkkokaupan kondomit näkyvät suoraan kaupan vasemmassa palkissa.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Uusia tuotteita

Lue koko viesti: Uusia tuotteita

RFSU ja Sultan kondomit löyvät nyt myös Kondomiverkkokaupan valikoimista hyvään hintaan. Voit nyt ostaa laadukkaita ja Suomessakin hyvin suosittuja kondomeja helposti suoraan netistä.

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Tietoturvapäivitys

Lue koko viesti: Tietoturvapäivitys

Yöllä Kondomiverkkokaupan konesalipalveluntarjoaja asensi tietoturvapäivityksen laitteisiinsa, joka aiheutti jonkin aikaa ongelmia SSL-yhteyksissä. Siitä on voinut näkyä joitain virheilmoituksia ostaessa kaupasta. Tilanne on saatu korjattua. Tämä ongelmatilanne oli päällä klo 04.00 - 9.30.

Lue koko viesti

Powered by Powered by