Tilaaminen kunnallisena organisaationa

Kunnallisena organisaationa ostaminen on myös Kondomiverkkokaupassa mahdollista, vaikka tätä ei kaupan asiakaspuolella tuoda esille. Jos maksutapana on mahdollista käyttää luottokorttia, niin kaupasta voi kunnan organisaationa ostaa normaalisti samaan tapaan kuin muutkin asiakkaat. Jos maksutavaksi tarvitaan verkkolasku tai muu suora laskutus, niin tätä varten täytyy luoda asiakkuus, siirtää se laskutusasiakkaiden asiakasryhmään ja tämän jälkeen voi tunnuksilla kirjauduttuaan valita erilaisia suoran laskuttamisen maksutapoja.

Tämä on mahdollista seuraavasti:

  1. Rekisteröidy kauppaan kaupan oikean yläkulman kohdasta "oma tili"
  2. Ota talteen asiakasnumero ja pyydä sähköpostitse tälle asiakasnumerolle pääsyä laskutusasiakkaaksi
  3. Tarkistettuamme asiakkuuden voimme siirtää sen laskutusasiakkaiden asiakasryhmään
  4. Tämän jälkeen kauppaan kirjautumalla saa tilattua siten, että maksutavoista löytyy eri laskutuksen tapoja

Tähän liittyen neuvotaan ja opastetaan toki tarvittaessa lisää.

 

Määräalennukset

Kun Kondomiverkkokaupasta ostetaan kerralla isompia määriä, pystymme tarjoamaan tuotteet hieman halvemmalla. Asiakkaillemme meillä on tarjolla seuraavanlaiset määräalennukset. Toisin sanoen halvimmillaan tuotteet ovat kun tehdään yli 1000 € tilaus.

  • Tilaus vähintään 50 € = 5 % alennus
  • Tilaus vähintään 100 € = 10 % alennus
  • Tilaus vähintään 500 € = 15 % alennus
  • Tilaus vähintään 1000 € = 20 % alennus

 

Maksuttoman ehkäisyn kokeilu

Hallitusohjelman mukaan kunnissa tarjotaan kokeiluna alle 25-vuotiaille suunnattu maksuttoman ehkäisyn kokeilu. Nykyisellään maksuttoman ehkäisyn järjestäminen eri kunnissa vaihtelee huomattavasti. Tavoitteena palveluiden yhdenvertaisuus, saavutettavuus, saatavuus, laatu ja potilasturvallisuus järjestämällä kattavat ehkäisypalvelut, jotka sisältävät seksuaalikasvatuksen, ehkäisyn ja neuvonnan. Kaikilla alle 25-vuotiailla tulee olla saatavilla kaikki ehkäisymenetelmät (kierukka, kapseli, pillerit, kondomi), joista valitaan sopivin terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Eri henkilöstöryhmien osaaminen ehkäisymenetelmien valinnassa, yksilöllisessä riskien arvioinnissa ja kliinisessä toiminnassa varmistetaan henkilöstön riittävällä koulutuksella. 

Valtionavustusta voi käyttää kehittämistyöhön ja esimerkiksi henkilöstön kouluttamiseen, mutta ei pysyvän henkilöstön palkkaamiseen. Ehkäisyvälineet kustannetaan alueille myönnetystä valtionavustuksesta. Kokeilun aikana tarvittavien ehkäisyvälineiden hankinnasta vastaa hakijaorganisaatio.

Maksuttoman ehkäisyn kokeilu alle 25-vuotiaille (THL): https://innokyla.fi/fi/toimintamalli/maksuttoman-ehkaisyn-kokeilu-alle-25-vuotiaille-thl

Kondomiverkkokaupassa on tarjolla isompia säästöpakkauksia, joissa yksittäisen kondomin hinnaksi muodostuu alle 0,40 €. Näillä vastuussa oleva organisaatio pystyy yleensä helposti tilaamaan tarvitut määrät tuotteita. Tarvittessa voimme myös tilata lisää tuotteita, jos tarve on isompi kuin mitä meidän varastostamme tällä hetkellä löytyy. Jos haluatte tilata isompia määriä, niin kannattaa olla rohkeasti meihin yhteydessä.

 


Powered by Powered by