Pasante Unique kondomi 3 kpl, lateksiton ja maailman ohuin kondomi

Tuotetta varastossa 226 kpl

6,50
Hinta sisältää ALV.
1 kpl = 2,17 €
Hinnanalennukset

1 kpl = 2,17 €

Tässä kondomi, jollaista et ole toista kokeillut. Materiaaliltaan se on valmistettu AT-10 synteettisestä hartsista ja se on normaalia lateksikondomia 70% ohuempi ja kolme kertaa kestävämpi.

Kondomin valmistuksessa käytetty materiaali ja edistynyt valmistustekniikka tekee Pasante Unique hartsikondomista perinteistä kondomia kestävämmän ja ohuemman. Unique kondomi on lateksiton ja sitä voi käyttää myös lateksille allergiset. Tätä kondomia voidaan käyttää kaikkien liukuvoiteiden kanssa. Öljypohjaiset liukuvoiteet eivät vahingoita sitä.

Pasante Unique hartsikondomi tulee luottokortin kaltaisessa pakkauksessa, joten voit myös pitää sitä mukanasi samalla tavalla. Kondomit eivät vahingoitu lompakossa, kuten lateksikondomit. Jokainen "luottokortti"-pakkaus sisältää 3 kondomia. Unique sopii hyvin kaikenlaiseen seksiin, myös anaaliseksiin. Pakkauksena "luottokortti" mahtuu hyvin matkaan mukaan ja on huomaamattoman näköinen. 

 

Pasante Unique käyttö

Kondomi vedetään päälle kierittämisen sijaan, mikä voi vaatia alkuun totuttelua. Se ei ole samanlainen kuin normaalit lateksikondomit ja se istuu hieman väljemmin ja tästä syystä voi tuntua päälle vedettäessä oudolta. Pasante Unique ei myöskään jousta samalla tavalla.

Pasante Unique on suunniteltu keskikokoisille ja vähän paksumille peniksille. Kondomi ei sovi malliltaan kapean mallisille peniksille. Unique tulisi pukea kuivan peniksen päälle.

Huom! Koska Pasante Unique kondomi on hyvin erilainen normaaliin kondomiin verrattuna, niin suosittelemme, että ostat vain yhden pakkauksen ensin kokeiltavaksi ja sitten jos pidät Unique kondomista, niin aina voi tilata lisää.

Tuotteen lisätiedot

Muoto Tyvestä levenevä
Pinta Sileä
Seinämän paksuus 0,015 mm
Leveys 60 mm
Pituus 180 mm
Ympärysmitta 120 mm
Väri Väritön
Pakkauskoko 3 kondomia
CE-merkintä Tämä tuote on CE-merkitty lääkinnällinen laite.
Ilmoitettu laitos 0482 - Medcert Zertifizierungs- Und Prüfungsgesellschaft Für Die Medizin Gmbh
Viimeinen käyttöpäivä 28.02.2026

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Pasante Unique kondomi 72 kpl, lateksiton ja erittäin ohut Pasante Unique kondomi 72 kpl, lateksiton ja erittäin ohut
141,00 € *
1 kpl = 1,96 €
*
Hinnat sisältää ALV.
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

EXS Air Thin 12 kpl, ohut kondomi
6,90 * (1 kpl = 0,58 €)
EXS Air Thin 3 kpl, ohut kondomi
3,90 * (1 kpl = 1,30 €)
MY.SIZE PRO 60 3 kpl, ohut tilavampi kondomi
4,95 * (1 kpl = 1,65 €)
*
Hinnat sisältää ALV.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pasante-kondomit, Ohuet kondomit, Lateksittomat kondomit, Keskikokoiset kondomit, Pienet kondomipakkaukset (3-15 kpl), Kondomit, Kondomien kokeilupakkaukset ja valikoimat, Lahjaksi, Etusivu
Powered by Powered by